Autoverhuur Glasgow

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Glasgow

Vind goedkope autoverhuur in Glasgow door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Glasgow. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Glasgow

Autohuur Glasgow
Auto huren Glasgow

Glasgow ligt in het zuiden van het centrum van Schotland aan beide zijden van de rivier de Clyde, en is het land de grootste stad.De stad heeft 593.000 inwoners (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 1,4 miljoen. Glasgow is met deze Britse 3 grootste stad.

Glasgow is het administratieve centrum van Lanarkshire en belangrijkste industriële en commerciële Schotland centrum.De stad heeft een grote haven met scheepswerven en groeiende dienstverlenende sector – banken, verzekeringen en toerisme. Glasgow is ook een belangrijke educatieve en culturele centrum, en de universiteit werd opgericht in 1451.

Glasgow heeft een aantal historische gebouwen – de meeste uit de jaren 1800 – maar St. Mungo’s Cathedral is uit de jaren 1200 en een belangrijke toeristische attractie.

Buchanan Street in het centrum van de stad is een van de belangrijkste straten van Glasgow, en de belangrijkste winkelstraat. De straat is populair bij straatartiesten, en er zijn de talloze populaire winkels, winkelcentra en warenhuizen.

Andere toeristische attracties in Glasgow zijn CCA – Centrum voor Hedendaagse Kunst, Hunterian Museum and Art Gallery – de kunst tentoonstelling en beeldentuin, Glasgow Art Gallery and Museum – een van de mooiste kunst van Europa verzamelingen (de periode van de jaren 1400 tot de jaren 1900).

De stad heeft verder een aantal parken en recreatiegebieden – met inbegrip van Queens Park met voetbal Hamden Park, Kelvingrove Park en een botanische tuin.

Glasgow International Airport ligt 11 mijl ten westen van het centrum, is de op een na drukste.

De stad heeft ook een andere luchthaven – Glasgow Prestwick Airport – waar de lucht bestaat voornamelijk uit goedkope luchtvaartmaatschappijen. Dit vliegveld ligt 36 mijl ten zuidwesten van Glasgow.