Autoverhuur Gozo

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Malta
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Gozo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Gozo

Vind goedkope autoverhuur in Gozo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Gozo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Gozo

Autohuur Gozo
Auto huren Gozo

Gozo (wat betekent “vreugde”) is een eiland behorend tot de Republiek Malta. Het is 14 km lang en 7 km breed en heeft een bevolking van ongeveer 31.000 (2010). De hoofdstad is Victoria, en in aanvulling op het zijn er 16 kleine dorpen op het eiland. Gozo is gelegen ten noordwesten van het hoofdeiland Malta.

Mensen hebben geleefd op Gozo, omdat sinds ongeveer 5000 voor Christus. Kr, en het eiland heeft vele historische bezienswaardigheden te pronken – met inbegrip van de speciale Ggantija Tempels, beschouwd als een van ’s werelds oudste religieuze gebouw blijft. Een andere belangrijke archeologische site is de Xaghra Stone Circle. Anders zijn er zo’n 22 kerken op het eiland. Het meest opvallende is de grote Xewkija kerk met ruimte voor 3.000 mensen. De gemeente heeft een koepel die groter is dan die gevonden in St. Paul’s Cathedral Londen !

Gozo is ook bekend om zijn kleurrijke carnaval partijen. Bijzonder populair is het jaarlijkse carnaval in het dorp Nadur. Partijen zijn te allen een belangrijke traditie op Goze – en in de zomer zijn er concerten en vuurwerk elk weekend verschillende plaatsen op het eiland.

Een aantal Maltese schotels of varianten daarvan gerechten worden geassocieerd met Gozo.

Dichtstbijzijnde vliegveld is Malta International Airport buiten de hoofdstad Valletta. Van Gozo kan men gebruik maken van een van beide veerboot of watervliegtuig van Mgarr Harbour in het zuiden van het eiland, om naar de Malta.