Autoverhuur Malta

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Malta

Vind goedkope autoverhuur in Malta door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Malta. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Malta

Autohuur Malta
Auto huren Malta

Malta is zowel een republiek en een groep van eilanden in de Middellandse Zee, die ongeveer 93 km ten zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië ligt.

Het belangrijkste eiland, met dezelfde naam als de Republiek heeft een oppervlakte van 246 km2. Tezamen de Malta een oppervlakte van 316 km2. De totale bevolking bedraagt ​​ca. 400.000 (2010), en de meeste live op het belangrijkste eiland van Malta.

Malta heeft een typisch mediterraan klimaat met milde, natte winters en hete, droge zomers.

Malta’s hoofdstad Valletta, een kleine havenstad met ca.6500 inwoners – gelegen aan de oostkust van het hoofdeiland. Valletta heeft vele historische gebouwen, en de stad is vol van de UNESCO World Heritage List.

Andere steden in Malta is St. Julien en Slierne, die populaire vakantiebestemmingen. Hetzelfde is van de republiek een na grootste eiland, Gozo.Toerisme betekent ten allen hartelijk voor Malta financiën. Malta heeft twee officiële talen: Maltees en Engels.

Een van de belangrijkste toeristische attracties elders in Malta vinden we enkele opmerkelijke overblijfselen van stenen tempels uit de megalithische tijd – dat wil zeggen uit de periode 3000-2500 voor Christus kr. Ze worden beschouwd als uniek in de wereld. De grootste steenblokken in een van de complexen weegt zoveel als 19 ton. Er zijn ook voorbeelden van oude tempels uit de zelfde periode – die is uitgehouwen in de rots.

De enige luchthaven in Malta – Malta International Airport – ligt net buiten de hoofdstad Valletta.