Autoverhuur Valletta

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Valletta

Vind goedkope autoverhuur in Valletta door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Valletta. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Valletta

Autohuur Valletta
Auto huren Valletta

Valletta (La Valetta) de hoofdstad van Malta, en het is gelegen aan de noordoost kust van het belangrijkste eiland, op een landtong tussen de twee baaien van Grand Harbour en Marsamxett Harbour. De stad van de grootte is bescheiden. Pas rond 6300 mensen die er wonen (2006).

Bedrijven in de stad wordt gedomineerd door de handel en het toerisme, de haven van de veerboot naar Sicilië in Italië.De stad van de universiteit werd gesticht in 1769.

Valletta werd gesticht 28 Maart 1556 om de overwinning op de Turken negen jaar eerder te herdenken. De oprichter was Jean de Vallette (1494-1568), die was Grootmeester van de Orde van Johan Brads. Valletta was lang de zetel van Johan Brads Templar, die een aantal van de oude gebouwen kenmerkt. Dit omvat de “Grand Master’s Palace”, waar de bestelling de grote meesters zijn begraven. Het is nu ook functioneren als de overheid van Malta gebouw.

Ondanks Valletta werden zwaar beschadigd tijdens de 2 Wereldoorlog, nog steeds gekenmerkt de stad van smalle, steile straatjes en de architectuur van de barok. Ook andere tijdperken – met inbegrip van Neo-classicisme – zijn vertegenwoordigd. Valetta is geheel op de UNESCO World Heritage List.

Onder individuele attracties zijn onder andere Nationaal Archeologisch Museum is een populaire bestemming. Deze is gevestigd in een gebouw uit de jaren 1500, gelegen aan de hoofdstraat, Triq ir-Republika. Hier zijn bijna alle van Malta geschiedenis gecombineerd. Een andere belangrijke attractie is de indrukwekkende St. John’s Cathedral, gebouwd in de 1570-jaar voor de Ridders van Johan Brads-order. Vooral het interieur is prachtig. Er is ook een museum in de kathedraal, waar dergelijke ziet het werk van Caravaggio – en de kathedraal crypte, de stad oprichter, Jean de la Vallette, begraven.

Bij de ingang van de stad, op de kleine schiereiland Sciberras, is de beroemde vesting van St. Elmo uit de jaren 1500.

Enige luchthaven van Malta, Malta International Airport, gelegen op 5 km ten zuidwesten van Valletta stad.