Autoverhuur Malta Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Malta Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Malta Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Malta Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Malta Luchthaven

Autohuur Malta Luchthaven
Auto huren Malta Luchthaven

Malta International Airport (MLA) – lokaal ook wel “Luqa” – ligt 5 km ten zuidwesten van het centrum van de hoofdstad van Malta Valletta. De luchthaven is de basis voor Air Malta en Ryanair. Dit is slechts de luchthaven van Malta, en het beschikt over een terminal. De luchthaven bedient ongeveer 3,5 miljoen passagiers per jaar.

Vanaf de luchthaven van Malta veel luchtvaartmaatschappijen hebben regelmatig vluchten naar tal van bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Bijvoorbeeld, zij opgemerkt dat Ryanair vliegt naar Malta International Airport vanaf Oslo ( Gardermoen ), SAS vliegt van Stockholm (Arlanda) en Jettime uit Billund in Denemarken.

Om van de luchthaven naar Valletta stad of andere bestemmingen in Malta, kan men met de bus of taxi.Als u een auto wilt huren om rond te krijgen op hun eigen in Malta, gerenommeerde internationale autoverhuurbedrijven op de luchthaven kantoren – met inbegrip vanAvis, Hertz, Budget, Europcar, Sixt, National en Thrifty. Het is belangrijk om dat station herinneren aan de linkerzijde in Malta.

Er is een handige waaier van winkels, snackbars en cafes in de terminal, maar geen restaurants. Anders, de luchthaven biedt bankdiensten als een wisselkantoor en geldautomaten.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de selectie is goed binnen een redelijke afstand van de luchthaven gebied. De dichtstbijzijnde is het Golden Tulip Vivaldi Hotel, Le Meridien en Hilton Malta.