Autoverhuur Groningen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Groningen

Vind goedkope autoverhuur in Groningen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Groningen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Groningen

Autohuur Groningen
Auto huren Groningen

Groningen ligt ten noorden van Nederland gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Aa en Hunza, en heeft ongeveer 190.000 inwoners (2011). De stad is de hoofdstad van de provincie Groningen.

Groningen is een belangrijk commercieel en cultureel centrum voor de regio, en heeft een eigen universiteit – die werd opgericht in 1614. Het culturele leven in de stad is gevarieerd met kunst galeries en musea evenals verscheidene theater en muziek scenes.

Het oude centrum van Groningen is omgeven door grachten, en het plein “Grand Place” zijn vele gezellige cafes, restaurants en bars. Dit is ook het stadhuis uit 1810 en de gotische kerk Martini kerk uit de jaren 1400 – met zijn 97 meter hoge toren.

Het centraal museum is “Groninger Museum” – die spannende tentoonstellingen heeft. Het museum is gebouwd op een kunstmatig eilandje in een van de grachten. Dit was vroeger een lokale geschiedenis museum, dat later uitgroeide tot een van de meest innovatieve musea in Nederland.

Groninger is anders een cartoon museum, een museum, een maritiem museum en een universiteit museum. Daarnaast heeft de stad heeft vele openbare beeldhouwwerken en diverse parken en groene ruimten.

Luchthaven van de stad – Groningen Airport Eelde – 13 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.