Autoverhuur Hamburg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hamburg

Vind goedkope autoverhuur in Hamburg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hamburg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hamburg

Autohuur Hamburg
Auto huren Hamburg

Hamburg (officiële naam: Freie en Hanzestad Hamburg), is een “stadstaat” in het noorden van Duitsland.Het ligt aan de rivier de Elbe, en de afstand tot de Noordzee over gaat. 110 km. Hamburg wordt beschouwd als een van de grootste en belangrijkste haven van de wereld steden. De bevolking van de stad is ongeveer 1,8 miljoen (2010).

Rond 800 werd het kasteel gebouwd Hammaburg de oevers van de Elbe, en rond de vesting groeide als de stad tot een later tijdstip. Tijdens de Middeleeuwen, Hamburg – naast Lübeck – de belangrijkste stad van de Hanze.

Tijdens de tweede wereldoorlog, werd een groot deel van de stad verwoest door geallieerde bommenwerpers, maar het was tijdens de jaren 1950 – en 1960-jaar restauratie. Vandaag de dag, de Hamburg als een zeer moderne en drukke Europese stad.

Er zijn een aantal van de attracties van uiteenlopende aard in Hamburg. Misschien wel de meest bekende is de Tierpark Hagenbeck – de mooiste en meest traditionele dierentuin van Duitsland. Het werd gebouwd als al in 1907, en omvat momenteel meer dan 2.500 dieren (van 360 soorten). Het park is voortdurend uitgebreid, en in het huidige nummer van het park heeft alle dieren genoeg ruimte, en ontvang geniet van de gebieden te mogelijk te maken. Op het 100-jarig bestaan ​​in 2007, opende een nieuwe tropische aquarium met haaien en krokodillen.

Hamburg heeft ook een eigen horror kabinet – De Kerkers – het patroon van de overeenkomstige (en meer bekende) in Londen.Hier kunt u genieten van gedramatiseerde, koelen episodes in zijn geschiedenis. Onder andere weinig bijzonder belang voor Hamburg Erotic Art Museum aan de Reeperbahn genoemd. Hier vindt u de meest uitgebreide historische collectie van erotische kunst.

Een meer traditionele kunstinstelling, Hamburger Kunsthalle, die de grootste en belangrijkste kunstgalerie herbergt. Hier is de tentoongestelde kunstwerken zowel van oude meesters als Rembrandt en Rubens – en door de beroemde modernisten als Jeff Koons en Andy Warhol. Ook het Nationaal Museum en het Museum für Kunst und Gewerbe zijn populaire bestemmingen.

Enkele van de beroemdste gebouwen van Hamburg zijn St Michaeli kerk uit 1786 met de 82 meter hoge toren en het monumentale pand Speicherstadt einde van 1885.

Er zijn ook vele groene ruimtes in Hamburg. Het belangrijkste is de Alster in het hart van de stad – en de tuinen eromheen. Er zijn verschillende activiteiten in de buitenlucht, met inbegrip van zeilen, roeien en kanoën – naast pure ontspanning en recreatie. Ook de prachtige Planten-Blumen (Nederduits voor Pflanzen und Blumen) is een populaire toeristische bestemming. Dit werd reeds in 1886.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Hamburg Airport, die is gelegen in de Fuhlsbüttel – 8,5 mijl ten noorden van het centrum van Hamburg.