Autoverhuur Hämeenlinna

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hämeenlinna

Vind goedkope autoverhuur in Hämeenlinna door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hämeenlinna. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hämeenlinna

Autohuur Hämeenlinna
Auto huren Hämeenlinna

Hämeenlinna (in het Zweeds: Hämeenlinna) is een stad en gemeente in het hart van de historische provincie van Hame in het zuiden van Finland.De stad heeft 67 340 inwoners (2012) ligt op 100 km ten noorden van de hoofdstad Helsinki.De stad is overwegend Finstalige.

Hämeenlinna is de geboorteplaats van de beroemdste klassieke componist van Finland Jean Sibelius (1865 – 1957). Een van de belangrijkste attracties is zijn ouderlijk huis, dat is omgebouwd tot een museum

Het middeleeuwse Kasteel van Hame is gelegen in de stad en is een belangrijke attractie. De bouw van het kasteel werd aangesloten op de Zweedse kruisvaarders te beginnen in de jaren na 1200, maar er is geen bewijs van het als het kasteel van de leeftijd wordt betwist. Het kasteel werd gebruikt als een gevangenis uit de jaren 1800 tot 1953, toen een massale restauratie werd geïnitieerd. Het is een museum sinds 1988. Holy Cross Church net ten noorden van Hämeenlinna is een gotische kerk uit de Middeleeuwen, van rode baksteen met veel schilderijen en sculpturen.

Net buiten de stad is de natuurlijke en recreatieve park Aulanko uit de jaren 1800 die zijn uitgerust met wachttorens, romantische stenen gebouwen, kunstmatige vijvers en zeldzame plantensoorten. Het park heeft ook een hotel, en naast de goede wandelen in het gebied zijn er vele outdoor-activiteiten, zoals golf, paardrijden en kajakken. In een wellness-centrum kunt u genieten van de spa of sauna.

Hämeenlinna heeft een industrie gebaseerd op metaal, hout en voedselverwerking.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Tampere-Pirkkala Airport ligt in Tampere 79 km noorden van het centrum.