Autoverhuur Hannover

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hannover

Vind goedkope autoverhuur in Hannover door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hannover. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hannover

Autohuur Hannover
Auto huren Hannover

Hannover ligt in het noorden van Duitsland en de hoofdstad van de Duitse deelstaat Nedersaksen.De stad ligt aan de rivier de Leine en heeft ca.. 520.000 inwoners (2010). Hannover is de belangrijkste industriële stad in Nedersaksen – en ook een centrale communicatie hub.

Hannover werd gesticht rond het jaar 900, en was een lid van de middeleeuwse Hanze. Voor een periode in de jaren 1800 was de stad de hoofdstad van een klein koninkrijk (met dezelfde naam als de stad).

Zoals in zoveel andere Duitse steden waren ook de oude stad (Altstadt) in Hannover zwaar verwoest tijdens de 2e Wereldoorlog. Slechts een paar van de oude gebouwen zijn herbouwd in de oorspronkelijke stijl. Dit omvat de Altes Rathaus uit de jaren 1400 en Marktkirche uit de jaren 1300. Echter, er is een enorme variëteit moderne gebouwen in de stad. Een daarvan is het Neues Rathaus in 1913.

In 2000, EXPO in Hannover. In dit verband, het wordt opgewekt verschillende beurshallen – en periodiek geregeld diverse grote stand en vertoont hier, met inbegrip van Die Deutsche Messe Industrie (CeBIT). Anders, Hannover biedt een aantal interessante musea en culturele instellingen. Een van de belangrijkste is de Landes Theater, waar ook een grote opera podium.

Hannover is ook een stad met veel parken en groene ruimten. Onder deze zijn Herrnhäuser Garten zeer goed bezocht – misschien vooral als gevolg van de uitzonderlijk mooie barokke voorziening – die een aantal spectaculaire fonteinen, standbeelden, grotten en kleine kastelen omvat. Ook Berggarten is een populaire toeristische bestemming, met zowel zwemmen en watersporten. En Eilen Ride-Forest is een zoölogische tuin is een belangrijk onderdeel van het park.

Een jaarlijks evenement dat is een kenmerk van Hannover, is de “Schützenfest”. Het is een viering die duurt tien dagen, het verzamelen van een groot deel van de bevolking van de stad rond tenten, biertuinen en diverse culturele activiteiten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Hannover-Langenhagen Airport, 10 mijl ten noorden van het centrum gelegen.