Autoverhuur Harare

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Harare

Vind goedkope autoverhuur in Harare door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Harare. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Harare

Autohuur Harare
Auto huren Harare

Harare is de hoofdstad en grootste stad van Zimbabwe, gelegen in het noordoostelijk deel van het land.De stad heeft 1,6 miljoen inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 2,8 miljoen (2011).

Harare is gelegen op een plateau 1490 meter boven de zeespiegel – en om die reden een aangenaam gematigd klimaat. Gemiddelde temperatuur is 18 graden C.

De hoofdstad is het land met de administratieve, commerciële en industriële centrum, en ook een belangrijk verkeersknooppunt.

De stad is beroemd om zijn prachtige lanen versierd met Jacaranda bomen, die 2 keer per jaar bloeien. Daarnaast wordt Harare vele parken en groene ruimten, en daarom ook wel de ‘Garden City’.

De stad werd gesticht in 1890 en vernoemd tot 1982 Salisbury. Harare ontwikkeling is een product van de koloniale periode van Europese nederzetting en is vandaag de dag een moderne stad. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door nieuwe gebouwen en moderne wolkenkrabbers met een lage gebouwen uit het begin van 1900.

Harare heeft een aantal populaire toeristische attracties – waaronder Parlement in 1895, de kathedraal “Angelican Cathedral” – gebouwd in de periode 1913/64, het stadhuis uit 1933 en de Afrikaanse National Gallery – kunsmuseum met tentoonstellingen van schilderijen, reliëfs en stenen beelden.

Andere bezienswaardigheden in en rond de stad is “Mukuvisi Woodlands” – een wildreservaat met olifanten, Chapungu Sculpture Park, Zimbabwe Museum van de Menselijke Wetenschap en Lion Park – waar je kunt krijgen dicht bij zowel leeuwen en cheeta’s.

Er zijn ook verschillende golfbanen in Harare.

Luchthaven van de stad, Harare International Airport, 15 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.