Autoverhuur Zimbabwe

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Zimbabwe

Vind goedkope autoverhuur in Zimbabwe door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Zimbabwe. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Zimbabwe

Autohuur Zimbabwe
Auto huren Zimbabwe

Zimbabwe is een land als Zuid-Afrika dat grenst Zuid-Afrika naar het zuiden, Botswana in het zuidwesten, Zambia in het noordwesten en Mozambique in het oosten.De hoofdstad is Harare en het land heeft een bevolking van 12.619.600 (2012) inwoners.Zimbabwe heeft drie officiële talen: Engels, Shona en Sindebele.

Door de onrust in het land is Zimbabwe toerisme is gedaald. Het land president Robert Mugabe is al aan de macht sinds 1980 en veranderde de grondwet. Terwijl hij was vroeger een gevierd bevrijder Mugabe is uitgegroeid tot een van de meest tirannieke en corrupte dictator die heeft vernietigd de voormalige relatief welvarende Zimbabwe en maakte het een van de armste landen ter wereld met de laagste van de wereld levensverwachting. In de afgelopen jaren hebben we grote problemen met de inflatie. Tot 2007 hebben de vierde van de inwoners het land verlaten als gevolg van de politieke situatie.

De meest populaire toeristische bestemming is Victoria Falls op de grens van Zambia ten noordwesten van het land. Dit wordt ook het Victoria Falls National Park is een van de acht nationale parken in Zimbabwe. Grootste van hen is Hwange National Park, het is een paar uur rijden van de Victoria Falls en staat bekend om zijn ongelooflijke wilde dieren, want het ligt op de Zambezi Rivier. Hier kunt u tegenkomen kuddes Afrikaanse olifanten en zebra’s, giraffen mm. Zou ook roofdieren als leeuwen en de Afrikaanse wilde hond, hier gevonden.

De ruïnes van de “Great Zimbabwe” (Great Zimbabwe) is een UNESCO World Heritage Site. Dit is de steen ruïnes van een oude stad die het centrum was van een groot rijk, bekend als Munhumutapaimperiet (ca. 1250-1629). Dit rijk heerste over een gebied van ongeveer dezelfde grootte als Zimbabwe vandaag

De Eastern Highlands zijn een bergachtig gebied in de buurt van de grens met Mozambique. De hoogste piek in Zimbabwe, Mount Nyangani op 2593 m is hier gevestigd, evenals Bvumba bergen en de Nyanga National Park.

Harare International Airport in Harare is de belangrijkste internationale luchthaven in Zimbabwe.Bulawayo Bulawayo Airport is een belangrijke luchthaven.