Autoverhuur Hobart

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hobart

Vind goedkope autoverhuur in Hobart door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hobart. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hobart

Autohuur Hobart
Auto huren Hobart

Hobart is de zetel en de meest dichtbevolkte stad in de eilandstaat van Tasmanië. Het werd opgericht in 1803 als strafkolonie en is de oudste stad in de Australië na Sydney.In 2011 had de stad een bevolking van 211.656 inwoners. Tasmanië ligt 240 km ten zuidoosten van het Australische continent aan de monding van de Derwent River aan de voet van Mt Wellington Mountains.

De stad is het economische en administratieve centrum van het eiland staat van Tasmanië en is ook een belangrijke zeehaven, onder andere schepen die naar Antarctica.

Lonely Planet heeft Hobart op de lijst van 10 wordt aanbevolen reisbestemmingen in 2013. Hobart is beroemd Salamanca Market die beste outdoor van Australië markt, geweldige winkels en schaal-en schelpdieren zijn. December is een geweldige maand om te bezoeken met veel førjulsaktiviteter en markten. Eind december en begin januari van elk jaar gehouden Taste Festival. Een andere beroemde festival is het muziekfestival Mona Foma ook gehouden in de zomer maand januari.

Buiten de stad van Coal River Valley is de wijnproductie. Tasmanië koele klimaat (gemiddelde temperatuur van 16 graden) biedt goede omstandigheden voor lichte witte wijn variëteiten, zoals riesling, sauvignon blanc, en punt noir. Er zijn goede mogelijkheden om wijngaarden te bezoeken voor de toeristen.

Hobart International Airport (HBA) ligt op 17 km van het stadscentrum.