Autoverhuur Hvar

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Hvar

Vind goedkope autoverhuur in Hvar door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Hvar. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Hvar

Autohuur Hvar
Auto huren Hvar

De populaire turistøya Hvar is gelegen in de Adriatische Zee voor de kust van Dalmatië in Kroatië, en heeft ongeveer 12.000 inwoners.

Het eiland is misschien wel het meest bekend om zijn prachtige zandstranden en het milde mediterrane klimaat, en de belangrijkste stad – ook wel Hvar – gelegen aan de zuidwestkust van het eiland kust. Vanaf hier veerboten van en naar de stad Split op het vasteland, en de reis duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Hvar stad heeft ongeveer 4000 inwoners, waar toeristen kunnen wandelen in de historische oude binnenstad met zijn pittoreske smalle en steile straatjes. Belangrijkste stad heeft ook een indrukwekkende forten die prachtig verlicht zijn ’s nachts, een hectisch nachtleven, goede restaurants en grote zwemmen.

De meest bezochte toeristische attracties in de stad zijn onder Hvar Borgen “Fortica” uit de jaren 1500, de Stephansdom uit de jaren 1600 (met de Venetiaanse klokkentoren) en Theater uit 1612 – en dat is een van de oudste theaters in Europa.

Eenmaal op het eiland Hvar, is het misschien leuk om uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld. stad Stari Grad (3000) of de kleine, mooie dorp Sucuraj – zoals de zomer heeft grote toerisme.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Split Airport, die is gelegen op het vasteland.