Autoverhuur Split

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Split

Vind goedkope autoverhuur in Split door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Split. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Split

Autohuur Split

Auto huren Split

De kustplaats Split ligt in het zuidwesten van Kroatië, aan de Adriatische Zee, en heeft 211.000 inwoners (2011).De stad is gelegen in de provincie van Dalmatië, en is een bekende toeristische en de haven.

Split is het economische en administratieve centrum voor de regio, en is ook een belangrijke transport hub. Vanuit de haven van Split veerboten naar dergelijke Dubrovnik, Rijeka, Pescara en Anacona.

De stad werd gesticht in 200, en is nu bekend dat culturele centrum van Kroatië zijn. Er zijn vele historische en culturele bezienswaardigheden in Split, en de oude stad is een UNESCO World Heritage Site.

De oude stad van Diocletianus paleis, dat is een belangrijke toeristische attractie. Het paleis werd gebouwd door de keizer Diocletianus in de vroege 300’s, en is een van de best bewaarde Romeinse gebouwen in de wereld. Het paleis meet 215 x 181 meter.

Ook de rooms-katholieke Kathedraal van Split is een bezoek waard. De kathedraal oudste delen dateren uit de 300s, terwijl de rest van het gebouw is uit 1100. Het is mogelijk voor het publiek om op te staan ​​de kathedraal toren, en vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Andere populaire toeristische attracties in stranden van Split, de stad museum, een maritiem museum, een dierentuin en twee archeologische musea.

Luchthaven van de stad – Split Airport – ligt op 24 mijl ten westen van het centrum.

Menu