Autoverhuur Rijeka

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rijeka

Vind goedkope autoverhuur in Rijeka door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rijeka. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rijeka

Autohuur Rijeka
Auto huren Rijeka

Rijeka is gelegen ten noordwesten van Kroatië de Adriatische kust, en heeft ongeveer 140.000 inwoners (2008).Indien wordt geschat agglomeratie, wordt de bevolking toe tot bijna 300.000. De stad is gelegen in de baai van Kvarner oosten van Istrië schiereiland, en is het land de belangrijkste haven. Rijeka heeft een grote marinebasis hier, en scheepseigenaren en scheepswerven.

Rijeka is het administratieve centrum van de provincie Primorje-Gorski Kotar, en de stad heeft een eigen universiteit – die werd opgericht in 1632. Vanuit de haven voor de veerboten naar dergelijke Zadar, Split, Dubrovnik, Bari ( Italië ) en Griekenland en Albanië.

De oude stad van Rijeka is pittoresk met zijn smalle straatjes en barokke gebouwen. Er zijn ook veel culturele en historische monumenten.

Een van de meest bekende toeristische attracties in Rijeka, kan de grote Sint-Vituskathedraal genoemd. Deze barokke kerk uit de jaren 1600, en is het eindpunt van de pelgrims van over de hele wereld die naar het schilderij “Marija van Trsat” te zien.

Op een heuvel boven de haven is Trsat vesting en Franciscaner klooster uit de jaren 1200, die ook een belangrijke attractie. 561 treden leiden naar het kasteel van het stadscentrum.

Rijeka is verder een grote verscheidenheid aan theaters en musea – waaronder een gemeentelijk museum, sjøhistorisk museum en een natuurhistorisch museum.

Er zijn goede zwemmen omstandigheden in Rijeka, met name bij toeristische plaats Opatija, dicht bij de stad.

De internationale luchthaven Rijeka Airport ligt 17 mijl ten zuidoosten van het centrum.