Autoverhuur Järvenpää

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Järvenpää

Vind goedkope autoverhuur in Järvenpää door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Järvenpää. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Järvenpää

Autohuur Järvenpää
Auto huren Järvenpää

Järvenpää (Zweedse Jarvenpaa) gelegen in regio Helsinki 38 km ten noorden van de hoofdstad. De stad heeft een bevolking van 39 457 (2012) inwoners en is gelegen aan het meer van Tuusulanjärvi.

Järvenpää is een belangrijke commerciële en industriële stad, gespecialiseerd in high-tech metalen. De stad is de thuisbasis van een aantal internationaal succesvolle bedrijven die Metso Paper en Rocla. Het heeft zeer goede treinverbindingen. Er is ook een groene stad met mooie parken en biedt uitstekende mogelijkheden voor recreatie en vrijetijdsbesteding.

Järvenpää staat bekend als de thuisbasis van de beroemdste componist van Finland, Jean Sibelius (hij werd tijdelijk geboren in Hämeenlinna in 1865). Het is twee kilometer ten zuiden van de stad gelegen, en het huis waar Sibelius leefde van 1904 tot zijn dood in 1957 is nu veranderd in een museum.

De stad heeft een zeer rijk cultureel leven. Järvenpää Hall is een van de meest populaire concertzalen in de regio Helsinki en een belangrijke conferentie. Het jaarlijkse Sibelius Festival, een serie concerten van oktober tot december, heeft internationale erkenning. Een ander jaarlijks terugkerend evenement is The Lakeside Blues Festival dat bluesliefhebbers verzamelt uit heel Europa een week in de zomer, en het is blauw evenement in Europa.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is luchthaven Helsinki-Vantaa.De luchthaven ligt op 34 km van het stadscentrum.