Autoverhuur Jeddah Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Jeddah Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Jeddah Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jeddah Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jeddah Luchthaven

Autohuur Jeddah Luchthaven
Auto huren Jeddah Luchthaven

King Abdulaziz International Airport (JED) is gelegen aan de westkust van Saudi-Arabië, ca.. 16 km ten noorden van Jeddah center.De luchthaven is een van de drie drukste in het land, waar ongeveer 18 miljoen passagiers per jaar (2011).

Jeddah Airport werd geopend in 1981 en heeft drie terminals, Zuid-, Noord-en Hadj (die hoofdzakelijk worden gebruikt door pelgrims die naar Mekka). De luchthaven is in aanbouw en de verwachting is dat het zal klaar zijn in 2015.

Ongeveer 60 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Jeddah Airport naar een groot aantal bestemmingen in binnen-en buitenland – waaronder Londen, Hong Kong, Koeweit, Tunis en Istanbul.De luchthaven is de belangrijkste hub voor Saoedi-Arabiën Airlines.

Jeddah Airport heeft uitstekende openbare voorzieningen – met ca. 120 winkels, restaurants, cafes en bars. Daarnaast moskee, een medisch centrum, banken, informatiebalie, postkantoor en markten.

De luchthaven ligt Crom Airport Hotel.

Om van de luchthaven naar het centrum van Jeddah, het gebruik van vervoerswijzen, zoals bus, taxi of limousine. Als u een auto wilt huren in Jeddah, heeft een aantal internationale autoverhuur kantoren op de luchthaven – zoals Avis, Sixt en Hertz.