Autoverhuur Jeddah

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Jeddah

Vind goedkope autoverhuur in Jeddah door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Jeddah. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Jeddah

Autohuur Jeddah
Auto huren Jeddah

Jeddah (ook Jedda, Jeddah, Jiddah) is gelegen aan de Rode Zee in het westen van Saoedi-Arabië, en is het land de belangrijkste haven.De stad ligt in de provincie Mekka – in de historische provincie van Hijaz.

Jeddah heeft 3,3 miljoen inwoners (2012), en is het land de tweede grootste stad na de hoofdstad Riyad. Jeddah is de toegangspoort voor pelgrims naar Mekka. De stad is een administratief centrum en een belangrijke financieel en industrieel centrum met een dergelijke olieraffinaderijen en textielindustrie.

Cityscape Jeddah wordt gekenmerkt door een mix van traditionele Arabische architectuur met smalle straatjes, moskeeën en bakstenen huizen en meer moderne westerse gebouwen. De stad staat bekend om zijn wolkenkrabbers en de vele moskeeën (de stad herbergt een totaal van 1.300 moskeeën). King Saud Moskee uit 1987 is de grootste in de stad.

Een beroemde bezienswaardigheid in Fountain Jeddah King Fahd’s uit de jaren 1980. De fontein heeft de hoogste waterstraal in de 312 meter en zichtbaar van een afstand.

De oude stad van Jeddah “Al-Balad” is een belangrijke toeristische attractie, met zijn markten en de karakteristieke koraal huizen. Ook de oud herenhuis “Naseef House”, een bezoek, dat nu een museum is.

Langs de kust ten noorden van de prachtige stranden van de stad, en hier ligt de toeristische hotels op een rij. Hier is de zon, zwemmen en watersporten in focus, en het is ook geweldig duikmogelijkheden hier.

Het is goed winkelen in Jeddah met winkels en winkelcentra – en in Tahlia straat zijn exclusieve designer boetieks, zoals Dolce & Gabbana, Gucci, Versace en Armani.

Jeddah heeft ook twee pretparken en een waterpark met een buitenzwembad – die zijn populaire bestemmingen voor gezinnen.

Luchthaven van de stad – King Abdul Aziz International Airport – ligt 16 mijl ten noorden van het centrum.