Autoverhuur Johannesburg Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Johannesburg Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Johannesburg Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Johannesburg Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Johannesburg Luchthaven

Autohuur Johannesburg Luchthaven
Auto huren Johannesburg Luchthaven

Johannesburg Airport (JNB), OR Tambo International Airport, ligt 23 km buiten van Zuid-Afrika’s hoofdstad Johannesburg.Er is openbaar vervoer tussen Zuid-Afrika en de luchthaven, maar volgens de luchthaven website kan een goed idee om een ​​taxi te nemen als men niet bekend is. Er zijn een aantal van autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden, sommige van hen zijn Avis, Europcar, Budget, Tempest Autoverhuur Johannesburg, Zuid-Afrika Autoverhuur, Hertz, National Car Rental en Voordelige autohuur.

In 2012 bezochten 18.681.458 passagiers, de luchthaven en is de drukste luchthaven van Afrika’s met een capaciteit van 28 miljoen. Het is de zetel van South African Airways en een aantal kleinere maatschappijen. Vanaf het vliegveld zijn er vluchten naar alle continenten. In verband met het WK voetbal in 2010, werd het gerenoveerd.

De keuze van eet-en drinkgelegenheden zijn goed en gevarieerd. Hier is de taxi-free shops en andere mogelijkheden om te winkelen. Johannesburg Airport heeft ook kapel, moskee, postkantoor, draadloos internet, gezondheidszorg en het bankwezen. Er zijn verschillende hotels op de luchthaven, zowel budget en vijf-sterren hotels. Het InterContinental Johannesburg OR Tambo Airport Hotel beschikt over uitstekende vergaderfaciliteiten.