Autoverhuur Karlsruhe

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Karlsruhe

Vind goedkope autoverhuur in Karlsruhe door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Karlsruhe. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Karlsruhe

Autohuur Karlsruhe
Auto huren Karlsruhe

Karlsruhe is een stad in de deelstaat Baden-Württemberg ligt in het zuidwesten van Duitsland, vlakbij de Frans-Duitse grens en de rivier de Rijn.Karlsruhe is opgericht in 1715 als Paleis van Karlsruhe, toen Duitsland was een reeks overheden en stadstaten.

De stad staat bekend om zijn bijzondere architectuur en stedenbouw van de stad. In het centrum van de structuren, werd het kasteel gebouwd, en vanuit dit centrum straalde de 32 straten uit. Hierdoor kan het planningssysteem lijken op een ventilator Karlsruhe is de “fan stad” bijnaam. Veel van de straten zijn vandaag de dag, en het kasteel (of paleis zoals het vaak wordt genoemd) met park en de botanische tuin in het midden van deze structuur, is het zeker een bezoek waard.

Vanwege overeenkomsten met de Amerikaanse hoofdstad, is gespeculeerd dat Karlsruhe heeft model gestaan ​​voor stadsplanning in Washington, DC

De stad heeft een goede culturele activiteiten zoals theater, musea en concertzalen. Een van hen is het State Art Gallery met schilderijen uit zes verschillende eeuwen. De stad heeft zijn eigen opera.

Het treinstation bevindt zich recreatiegebied Stadtgarten waar er ook een dierentuin. De stad is een universiteit en onderzoekscentrum. Er is een uitgebreid onderzoek en ontwikkeling met een focus op duurzame energie en internet technologieën in de stad.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Baden Airpark ligt op 40 km van de stad Karlsruhe gelegen. Een andere grote luchthaven is Stuttgart Airport, CA. 84 km van Karlsruhe.