Autoverhuur Katowice

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Katowice

Vind goedkope autoverhuur in Katowice door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Katowice. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Katowice

Autohuur Katowice
Auto huren Katowice

Katowice (Duits: Kattowitz) ten zuiden van Polen, in de Silezische regio – en is een stad van ongeveer 320.000 inwoners (2010).Het ligt in een groter stedelijk gebied – wanneer de totale verblijft ongeveer 3,5 miljoen mensen. Katowice is in de eerste plaats een belangrijke industriële stad – maar ook van de omgeving onbetwiste centrum van cultuur en onderwijs.

Katowice werd gesticht rond het jaar 1600, maar heeft niet aangegeven tot 1865. De Duitse invloed in Katowice zijn historisch belangrijke, maar sinds 1921, de stad behoorde tot Polen – hoewel een meerderheid van de bewoners in die tijd had de voorkeur aan zijn “Duits”.

Er zijn een aantal belangrijke culturele instellingen in Katowice – waaronder een aantal theaters en musea. Een groot deel van de cultuur van de stad is gewijd aan de Silezische traditie. De stad van de belangrijkste theater (opgericht 1907) is de Silezische Theater – terwijl de grootste en meest bekende museum is de Silezische Museum. Dit laatste is gehuisvest in een oude, statige hotelgebouw – en herbergt een aantal etnologische en archeologische objecten – naast een groot aantal Silezische kunstwerk.

Onder de andere musea moet vooral het interessante museum van de Poolse scenografie genoemd.

Centrale kerk van Katowice, de kathedraal van Christus, is relatief nieuw – gebouwd in de periode 1927-1955 in classicistische stijl. Grenzend aan het is een prachtige oude aartsbisschoppelijk paleis in een prachtig park. Parker is anders veel van Katowice – en de grootste en meest populaire is Wojewódzki culturele en recreatieve park, zoals bevat een dierentuin, een planetarium, een waterpark en een pretpark.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Katowice Airport, gelegen 40 km ten noorden van de stad.