Autoverhuur Kenia

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kenia

Vind goedkope autoverhuur in Kenia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kenia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kenia

Autohuur Kenia
Auto huren Kenia

Republiek Kenia is een land in Oost-Afrika, dat ligt op de evenaar. Het grenst Tanzania in het zuiden, het westen aan Oeganda, Zuid-Soedan naar het noordwesten, Ethiopië in het noorden, Somalië in het noordoosten. Het land heeft een bevolking van 43.013.341 (2012) inwoners en de hoofdstad is Nairobi.Het kijkt uit over de Indische Oceaan in het oosten en het Victoriameer in het westen. De drie grootste steden Nairobi, Mombasa, Kisumu en

Kenia is een populaire toeristische bestemming met zijn rijke fauna en een prachtig landschap, is het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten in het land. Een populaire activiteit is het op safari gaan in een van de vele natuurreservaten en nationale parken zoals Tsavo Oost en West, Maasai Mara, Nakuru, Amboseli, Meru, Mt.Kenia of Aberdares National Park.Olifanten, neushoorns wees, luipaard en kafferbøffel gevonden, zowel in open land en bergbossen. Op de savanne levende giraffen, zebra’s, wrattenzwijnen, leeuwen, cheeta’s en hyena hond. In rivieren en meren leven nijlpaarden en nilkrokodille.

Aan de kust zijn er prachtige stranden, zoals het wereldberoemde strand Kilifi waar het internationale zeilwedstrijden gehouden hhvert jaar. Lamu is een prachtig eiland met meer dan 1000 jaar oud Gammelby een UNESCO World Heritage Site. Mount Kenia, met zijn drie permanent besneeuwde bergtoppen die waggelen meer dan 5000 meter boven de zeespiegel, is een andere attractie.

Na toerisme, landbouw is de grootste bijdrage aan de economie van Kenia, met inbegrip van bosbouw en visserij. Kenia is een belangrijke producent van koffie en bloemen, en thee.

Een groot deel van het land was vroeger een Britse kolonie tot 1963 onder de naam British East Africa.

Kenia heeft een diverse bevolking dat de meeste grote etnische en linguïstische groepen in Afrika bevat.

Kenia scoort slecht op corruptie van Transparency International index.

Kinderarbeid komt veel voor in Kenia. Het meeste werk in de landbouw, maar ook prostitutie onder kinderen is wijdverbreid. De oorzaken van kinderarbeid zijn armoede, gebrek aan toegang tot onderwijs en zwakte van de overheidsinstellingen.

Jomo Kenyatta International Airport, (ook wel Embakasi Airport en Nairobi International Airport) is de grootste luchthaven van Kenia.Het ligt op 15 km buiten Nairobi.

Bestemmingen