Autoverhuur Nairobi Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nairobi Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Nairobi Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nairobi Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nairobi Luchthaven

Autohuur Nairobi Luchthaven
Auto huren Nairobi Luchthaven

Jomo Kenyatta International Airport (NBO) de belangrijkste luchthaven van Nairobi en de drukste luchthaven in Oost-Afrika. De luchthaven bevindt zich in Embakasi buitenwijk – 15 km ten zuidoosten van Nairobi centrum.

Nairobi Airport werd geopend in 1958 en beschikt over een terminal. De luchthaven heeft ongeveer 5 miljoen passagiers per jaar (2011).

Vanaf Nairobi Airport zijn er directe vluchten naar tal van bestemmingen in binnen-en buitenland, vooral naar Afrika, Europa en het Midden-Oosten. De luchthaven is een hub voor Kenia Airways. Van de Europese bestemmingen kan worden vermeld dat KLM regelmatige vluchten van hier naar heeft Amsterdam.Kenia Airways heeft directe vluchten van hier naar Londen.

Er is een goede selectie van winkels op de luchthaven, ook tax-free shops. Bovendien, faciliteiten zoals een restaurant, cafe, snackbar, cafe, informatiebalie, reisbureaus, internetcafe, postkantoor, EHBO-post en een speeltuin voor de kinderen. Er zijn geen hotels op de luchthaven.

Om van het vliegveld naar het centrum van Nairobi, kan men met de bus of taxi. Als u een auto wilt huren in Nairobi, heeft een aantal gerenommeerde autoverhuurbedrijven op de luchthaven haar relaties – zoals Avis, Budget, Sixt en Payless Autoverhuur.