Autoverhuur Kiev

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kiev

Vind goedkope autoverhuur in Kiev door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kiev. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kiev

Autohuur Kiev
Auto huren Kiev

Kiev is de hoofdstad van Oekraïne, gelegen in het noorden – aan beide zijden van de rivier de Dnjepr. Kiev heeft 2,8 miljoen inwoners (2010), en is het land de grootste stad.

Kiev is een belangrijke industriële, wetenschappelijke, educatieve en culturele centrum van Oost-Europa, en ook een belangrijke weg-en spoorvervoer hub voor Oekraïne.

De stad heeft ongeveer 25 musea, opera’s, theaters, botanische tuinen en dierentuinen, planetarium, waterparken en circussen.

Een belangrijke toeristische attractie in Kiev Sofia Kathedraal van 1031, die later werd herbouwd in de barokstijl.De kathedraal is een UNESCO World Heritage Site. Het maakt ook het klooster “Petsjerskaja Lavra” (“Cave Monastery”) uit 1100. Het klooster heeft ondergrondse grotten, en hier is Moskou de oprichter begraven.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Kiev “Golden Port” – de stad de belangrijkste haven van de 1000’s (later gereconstrueerd), Andreyev kerk uit 1700 en het “Nationaal Museum van de geschiedenis van de Grote Patriottische Oorlog van 1941-1945” – met de 62 meter hoge standbeeld Rodina-mat.Het museum heeft meer dan 300.000 voorwerpen.

De stad is verder een nationale kunst-museum, een museum, het museum van Westerse en Oosterse Kunst en het Nationaal Museum van de Russische kunst.

‘S Lands grootste luchthaven – Kiev Boryspil International Airport – ligt 29 mijl ten oosten van het centrum.