Autoverhuur Kingston

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kingston

Vind goedkope autoverhuur in Kingston door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kingston. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kingston

Autohuur Kingston
Auto huren Kingston

Kingston is de hoofdstad en grootste stad van Jamaica, dat is een van de West-Indische eilanden in de Caribische Zee.De stad is gelegen aan de zuidoostkust van het eiland en heeft ongeveer 600.000 inwoners (2010). Kingston heeft een grote en belangrijke haven, Port Royal, en een lange zandbank (Palisadoes) verbindt de haven en de internationale luchthaven. Kingston is ook de belangrijkste onderwijs Jamaica centrum, en in 1948 aan de Universiteit van de West Indies stichtte hier.

De stad heette oorspronkelijk Port Royal, de poort die nog steeds wordt genoemd. Na een grote aardbeving, werd de stad opnieuw opgericht in 1693 door Engels kolonisten – en dan kreeg zijn huidige naam. Ook later is de stad getroffen door aardbevingen, met inbegrip van in 1907 toen meer dan 1.000 mensen werden gedood. In 1872, het stadsbestuur officiële zetel van de Britse koloniale overheersing, en de behouden hoofdstad status wanneer Jamaica onafhankelijk werd in 1962.

Kingston is verdeeld in een oud en een nieuw stadsdeel – Old Kingston en New Kingston. Veel van de populairste attracties van de stad bevinden zich in New Kingston, met name langs Hope Road. Jamaica is het reggae muziek het thuisland, en de meest bezochte attractie van Kingston, Bob Marley Museum, gelegen op Hope Road. Vlakbij vindt u ook een bezoek aan de Hope Botanical Gardens.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Devon House – die ook wordt omgeven door een prachtig park, National Gallery of Jamaica – en Lime Cay stranden en Hellshire.

Het klimaat in Kingston is toeristische vriendelijk, met veel warmte en zon. Mountains Blue Mountains geeft de stad een geschikte bescherming tegen regen en tropische stormen.

De stad heeft twee luchthavens, Kingston Norman Manley International Airport, gelegen op 15 km ten zuiden van de stad, en de kleinere binnenlandse luchthaven Tinson Pen Airport.