Autoverhuur Kithira

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kithira

Vind goedkope autoverhuur in Kithira door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kithira. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kithira

Autohuur Kithira
Auto huren Kithira

Het Griekse eiland Kythira (Kythira, Kythira) ligt ten zuiden van de Peloponnesos schiereiland in de Ionische Zee, en heeft ongeveer 3500 inwoners. In de zomer van de bevolking neemt toe twee keer, toen toeristen komen naar Runde. Het is vooral de Grieken van het vasteland op vakantie hier, maar ook enkele Europeanen.

Het eiland bestaat uit een kalkstenen plateau (tot 507 m) en wordt gekenmerkt door een heuvelachtig terrein met diepe baaien en steile kliffen. Er zijn ook veel mooie stranden hier.

Ten zuiden van het eiland is de hoofdstad Kithira Stad (Chora), die ongeveer 500 inwoners heeft. De stad ligt aan de voet van een Venetiaans fort uit 1503. Men kan ook een bezoek brengen aan het archeologisch museum hier en een Byzantijns museum.

Ten oosten van kalksteen van het eiland grotten en resten van een Minoïsche nederzetting. Op Kithira is het ook mooier Byzantijnse kerken, middeleeuwse dorpen en kloosters.

Ondanks het feit dat toeristen eiland consumeren in de zomer, dit is een rustige en vredige eiland waar zon, strand – en zwemmen is de focus.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kithira Island National Airport, gelegen op 8 km ten noorden van Kithira Stad (Chorsa).