Autoverhuur Kittilä Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kittilä Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Kittilä Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kittilä Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kittilä Luchthaven

Autohuur Kittilä Luchthaven
Auto huren Kittilä Luchthaven

Kittila Airport (KTT) is een luchthaven gelegen op 5 km van de stad Kittila, 15 kilometer van Levi Ski Resort en 35 mijl van Ylläsjärvi. In 2011 was 238 538 passagiers passeren de luchthaven.De meeste autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven zijn Avis, Europcar, Hertz, Scandia Rent en Sixt. In de winter zijn er goede busverbindingen met name van en naar Levi. Buiten het hoogseizoen is het vaak boek pendelbussen van tevoren of neem een taxi.

De meerderheid van de binnenlandse vluchten van de luchthaven, maar in de winter periode komt in verschillende chartervluchten naar bestemmingen in Europa, voornamelijk uit Engeland.Een voorbeeld is Thomas Cook Airlines vliegen van Bristol en de luchthaven Gatwick tussen november tot april. De reden hiervoor is de vele toeristen die naar Levi en andere plaatsen in Lapland voor Kerstmis en de winter te bezoeken. Delen van de luchthaven brandde in juni 2006, maar is nu herbouwd.

De luchthaven heeft twee cafes, een souvenirwinkel, vergaderzalen en gratis draadloos internet. De dichtstbijzijnde hotels zijn gelegen in Levi.