Autoverhuur Kittilä

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kittilä

Vind goedkope autoverhuur in Kittilä door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kittilä. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kittilä

Autohuur Kittilä
Auto huren Kittilä

Kittila is een plaats gelegen in de provincie van Lapland in het noorden van Finland. De gemeente heeft een bevolking van 6315 (2012) inwoners.

Kittila is een populaire plek voor toeristen, en de thuisbasis van het beroemde skigebied van Levi. Levi Alpineskiën World Cup gehouden hier en daar is niet het minst vanwege het WK dat Levi nu staat op de internationale skikaart. De eerste skikurset werd gehouden in 1906, dus het heeft een lange geschiedenis als een winterbestemming. Het gebied heeft ook uitstekende mogelijkheden om te skiën. Andere populaire activiteiten zijn hondenslee rijden of een uitstapje naar de sauna op koude winterdagen. Kittila bekend om de plaats van de laagste geregistreerde temperatuur ooit in Finland : -51,5 ° C, gemeten in januari 1999.

In de zomer is het gebied is ideaal voor wandelingen in het bos en de bergen. In Kittila is onderdeel van de Pallas-Ounastunturi National Park.

5. Juni 2006 werd bekend dat het Canadese bedrijf Agnico-Eagle zou een goudmijn in Kittila te starten. Het is de grootste goud-Europa is van mij in werking is, en elke dag het goud verzameld voor vijf miljoen. De mijn heeft honderden banen naar het gebied.

Kittila Airport ligt op 5 km van het stadscentrum en 15 km van Levi.