Autoverhuur Krakau Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Krakau Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Krakau Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Krakau Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Krakau Luchthaven

Autohuur Krakau Luchthaven
Auto huren Krakau Luchthaven

Johannes Paulus II luchthaven Krakau-Balice (KRK) is een internationale luchthaven die Krakau in Polen.Het is gelegen in de stad van Balice, 11 km ten westen van het stadscentrum van Krakow – en is vernoemd naar de in Polen geboren paus Johannes Paulus II, die vele jaren leefde in Krakau.

Krakau Airport was vroeger een militair vliegveld, maar was in 1964 ook goedgekeurd als een burgerluchthaven. Ongeveer 3 miljoen passagiers passeren hier elk jaar, waardoor de luchthaven naar tweede drukste van Polen.

Er zijn twee passagiers terminals op de luchthaven: Terminal 1 behandelt het internationale verkeer, terwijl de nationale wordt bediend door Terminal 2 Er is gratis pendelbus zowel tussen de twee terminals en tussen de terminals en het treinstation.

Transportmogelijkheden tussen de luchthaven en het centrum van Krakau zijn goed. Men kan kiezen tussen trein, bus of taxi. Wilt u een auto in Krakau, verschillende internationale verhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven te huren – met inbegrip van Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt.

Er zijn een aantal openbare voorzieningen in Krakau Airport – inclusief vergaderzalen, VIP-service, draadloos internet, geldautomaten, een postkantoor – en een goede selectie van winkels, restaurants en snackbars. De luchthaven is ook goed aangepast voor gehandicapten.

Dichtstbijzijnde hotels liggen Neohotel Airport, gelegen op een paar kilometer van de luchthaven.