Autoverhuur Kruger

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Kruger

Vind goedkope autoverhuur in Kruger door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Kruger. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Kruger

Autohuur Kruger
Auto huren Kruger

Kruger National Park is meer dan 100 jaar oud Nationaal Park in het noordoosten van Zuid-Afrika.Het werd opgericht in 1898 met het oog op het behoud en de bescherming van wilde dieren in het uitgestrekte vlakte in dit deel van het land.

Het nationale park is een van de grootste en meest bekende – met een totale oppervlakte van bijna 20.000 km2. Naast leeuwen, luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels, er zijn meer dan 140 soorten zoogdieren hier, evenals meer dan 500 vogelsoorten. Er zijn ook een groot aantal reptielen, amfibieën en vissen in het park – die meer dan 330 verschillende soorten omvat.

Het park bevat ook een aantal archeologische goodies -, zoals grotschilderingen en andere sporen van de vroege menselijke activiteit.

Kruger National Park strekt zich uit tot de grens met Mozambique, en een paar jaar geleden, opende een grote, aangrenzende park in het buurland – Parque Nacional do Limpopo.

De dichtstbijzijnde stad is de provinciale hoofdstad van Nelspruit, die ongeveer heeft. 225.000 inwoners (2010). Het is ongeveer 60 mijl ten zuiden van het Kruger National Park gelegen, en in 2009 zijn naam veranderd in Mbombela.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kruger Mpumalanga International Airport, die is gelegen aan de rand van Nelspruit / Mbombela.