Autoverhuur Lausanne

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lausanne

Vind goedkope autoverhuur in Lausanne door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lausanne. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lausanne

Autohuur Lausanne
Auto huren Lausanne

Lausanne is gelegen in het zuidwesten van Zwitserland – in een mooi en heuvelachtig terrein aan de noordkant van het meer van Leman (Meer van Genève).De stad is de hoofdstad van het kanton Vaud. In de Lausanne is de thuisbasis van ongeveer 120.000 inwoners (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ongeveer 1,2 miljoen. Bijna alle Lausanne bevolking is Franstalig.

Lausanne is een centraal knooppunt voor zowel spoor op die manier – en heeft ook een belangrijke toeristische instroom. Lausanne is ook een belangrijke utdanningsby, die beide hebben hun eigen universiteit (gesticht reeds in 1537 als een theologische academie), een hogeschool hogescholen, academies en internationale hotelschool.

Het moet ook worden opgemerkt dat het Internationaal Olympisch Comite het hoofdkantoor in Lausanne heeft, de stad heeft ook een eigen Olympisch museum – waar sport geschiedenis van de oudheid tot het heden worden gepresenteerd.

Onder de historische bezienswaardigheden van de stad, de gotische kathedraal “Cathedrale de Notre Dame” uit 1275 (met vijf torens) is de bekendste. Het wordt beschouwd als een van de mooiste gebouwen in Zwitserland uit de gotiek.

Buurt van de kathedraal, de “Place de la Riponne,” is “Palais de Rumina” – ook de thuisbasis van de Lausanne Museum (Musee kanton des Beaux-Arts). Hier ziet u de werken van beroemde Zwitserse en Franse kunstenaars.

Een bijzondere attractie is ook het kasteel ‘Château de Beaulieu het Musee de l’Art Brut. ” Het kasteel, dat is gelegen in het noordwestelijke deel, werd opgericht in 1756, is de kunstcollectie hier gewijd aan de stijl die de beroemde schilder Jean Dubuffet in de jaren 1940 de naam “Art Brut” – een vorm van psychopathologische kunst gemaakt door schizofrene kunstenaars.

Lausanne is ook bekend voor twee grote jaarlijkse culturele evenementen: Prix Lausanne, dat is een wereld beroemde wedstrijd voor jonge dansers (gehouden in januari en februari van elk jaar) en Lausanne Carnaval, elk jaar in mei vult de straten met carnaval verslapt, straattheater, concerten, enz.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Lausanne-Blecherette Airport, 4 mijl noorden van het centrum gelegen.