Autoverhuur Le Mans

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Le Mans

Vind goedkope autoverhuur in Le Mans door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Le Mans. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Le Mans

Autohuur Le Mans
Auto huren Le Mans

Le Mans ligt in het noordwesten van Frankrijk – In de regio Pays de la Loire – en is de grootste stad in het departement Sarthe.Le Mans heeft ongeveer 142.000 inwoners (2009), maar het is naar schatting voorsteden – de stijgende bevolking van meer dan 300.000. De stad is prachtig gelegen aan de rivier de Sarthe.

Le Mans is een commercieel centrum voor de regio en een belangrijke hub voor spoor-en wegvervoer. Het loopt hogesnelheidstreinen van de stad om zowel Parijs en Nantes.

Le Mans is misschien wel het meest bekend om zijn race-tracks, gelegen op 5 km buiten het centrum van de stad. Het herbergt de jaarlijkse wedstrijd “24 heures du Mans”. Het is ook een populaire autoroutes museum op het terrein – een tentoonstelling van meer dan honderd auto’s.

De oude stad van Le Mans is een belangrijke toeristische attractie, en hier kan men de overblijfselen van de Romeinse stadsmuren te zien uit de late 300’s, de grote gotische St. Julien du Mans kathedraal uit de jaren 1200 (dat vooral bekend is om zijn prachtige glas in lood ramen) , het Paleis “Palais des Comtes du Maine” uit de jaren 1400 en de ruïnes van een Romeins badhuis.

Anders, de stad heeft een archeologisch museum, een botanische tuin en diverse parken en groene ruimten.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Nantes Airport – Atlantique, die is gelegen 196 km ten zuidwesten van Le Mans. Ook Parijs – Charles de Gaulle is een optie, gelegen 207 km van Le Mans.