Autoverhuur Leipzig

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Leipzig

Vind goedkope autoverhuur in Leipzig door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Leipzig. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Leipzig

Autohuur Leipzig
Auto huren Leipzig

Leipzig is gelegen in het oostelijke deel van Duitsland, en is de grootste stad in de deelstaat Saksen.Leipzig heeft ongeveer 532.000 inwoners (2011), en is een belangrijke economische, administratieve, commerciële en culturele centrum voor de regio.

Leipzig ligt in een laaggelegen gebied aan de rivier Weisse Elster, die later uitmondt in de Saale in Halle. Het hoogste punt is Monarchenhügel, waarvan 159 m meet

De stad is misschien het best bekend om zijn grote beurzen, maar is ook een universiteitsstad. Leipzig University werd opgericht in 1415 en is een van de oudste in Europa.

Oude Stad “Altstadt” zwaar beschadigd bij bombardementen tijdens de 2e Wereldoorlog, maar heeft sindsdien gereconstrueerd.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties in Leipzig zijn Het oude stadhuis uit 1557, het nieuwe stadhuis in 1899 – met zijn 114 meter hoge ronde toren, Nikolai Kerk van 1165 en Thomas Kerk van 1496 – waar componist Johan Sebastian Bach cantor was in de periode 1723/50. Voorkant van de kerk staat een monument van Bach, en vlakbij is Bach Museum.

De 91 meter hoge gedenkteken “Völkerschlachtdenkmal” is ook een van de populairste attracties van de stad. Het monument werd opgericht om de Slag bij Leipzig in 1813 te herdenken.

De stad heeft verder zoölogische – en de Botanische Tuinen, Etnografisch Museum, Apotheek Museum, Sport Museum en het Museum of Art – een tentoonstelling van schilderijen, grafiek en sculpturen.

Leipzig Halle Airport is 23 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen, is een internationale luchthaven.