Autoverhuur Limassol

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Limassol

Vind goedkope autoverhuur in Limassol door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Limassol. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Limassol

Autohuur Limassol
Auto huren Limassol

Limassol is gelegen aan de zuidkust van het eiland Cyprus in de Middellandse Zee, en is het land de tweede grootste stad met ongeveer 235.000 inwoners (2011).De stad is gelegen aan Baai van Akrotiri, en is ook het eiland belangrijkste havenstad. Vanaf hier veerboten naar bl. een Athene, Beiroet, Rhodos en Haifa.

Limassol is een belangrijk commercieel en industrieel stad en een populaire toeristische bestemming in de zomer.De stad wordt omringd door wijngaarden en citrusbomen, en heeft een lange culturele traditie van de vele musea en archeologische vindplaatsen.

De stad Venetiaanse fort vader 1100 is een belangrijke toeristische attractie. Dit herbergt tegenwoordig een museum waar men kan zien vondsten uit de Middeleeuwen.

In Limassol is ook een etnografisch museum, dat exposities van Cypriotische kunstnijverheid, kostuums en huishoudelijke artikelen heeft.

Toeristen komen naar Limassol en de zon, strand en zwemmen, en er is ook een grote boulevard. Er zijn ook verschillende galeries in de stad en een groot park met een kleine dierentuin.

Elk jaar wordt de stad organiseert een jaarlijkse carnaval (duur van 10 dagen), een wijnfeest in september en een bloem festival in mei.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Paphos International Airport is 60 km ten westen van Limassol.