Autoverhuur Cyprus

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cyprus

Vind goedkope autoverhuur in Cyprus door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cyprus. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cyprus

Autohuur Cyprus
Auto huren Cyprus

Cyprus is het derde grootste eiland van de Middellandse Zee (na de Italiaanse eilanden Sicilië en Sardinië). Het ligt ongeveer 75 km ten zuiden van de Turkije – En is een twee-staten-.De twee zuidelijke tweederde van het eiland is de Republiek Cyprus, die in principe internationaal wordt erkend als een autoriteit op het eiland. Republiek van Noord-Cyprus, het meest noordelijke derde, wordt alleen door Turkije erkend. De grens loopt door het centrum van Nicosia, de hoofdstad van beide republieken. Er zijn ongeveer 800.000 inwoners in het zuidelijke deel van Cyprus en 200 000 in het noordelijke deel.

De hoofdstad Nicosia heeft een totale bevolking van ongeveer 360 000

Andere belangrijke steden zijn Limassol en Larnaca, beide gelegen ten zuiden van het eiland.Er zijn een aantal mooie stranden, en deze steden – vooral Larnaca – zijn populaire bestemming voor buitenlandse toeristen. Het mediterrane klimaat van het eiland, met warme zomers en milde winters maken van gunstige voorwaarden voor zon-en strandvakantie.

De officiële talen van Cyprus zijn Grieks en Turks in het zuiden naar het noorden, maar Engels wordt ook begrepen door de meeste.

Cyprus wordt gedomineerd door twee grote bergketens, Troodos en Kyrenia. De hoogste top, de berg Olympus, stijgt 1952 meter boven de zeespiegel. Tussen deze bergketens zijn de laagvlakten.

De grootste luchthaven van Cyprus is Larnaca International Airport, gelegen op een paar kilometer buiten de stad Larnaca.Ook de op een na grootste, internationale luchthaven van Paphos, heeft veel verkeer.