Autoverhuur Paphos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Paphos

Vind goedkope autoverhuur in Paphos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Paphos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Paphos

Autohuur Paphos
Auto huren Paphos

De kustplaats Paphos (Pafos) ligt ten zuidwesten van het eiland Cyprus in de Middellandse Zee, en heeft ongeveer 51.000 inwoners.De stad is een populaire toeristische badplaats met hotels en appartementen, evenals uitnodigende stranden, kalkstenen kliffen en azuurblauwe zee. Paphos heeft een kleine en pittoreske haven, waar veel leuke restaurants en cafes.

Volgens de legende, is Paphos bekend als de geboorteplaats van de Griekse godin van de liefde Aphrodite.

Het oudste gedeelte van Paphos werd opgericht aan het einde van het jaar 400 voor Christus Kr., En is vandaag de dag een UNESCO World Heritage Site. Waarom niet proberen zie de beroemde ruïnes van “Oude Paphos” met het Paleis van de Romeinse gouverneur van de 3e eeuw met de prachtige gulvmosaikkene.

Ook de archeologische begraafplaats “Graven” uit het jaar 400 voor Christus Kr. is een belangrijke toeristische attractie.

Een beroemde bezienswaardigheid voor Paphos middeleeuwse kasteel “Paphos Fort” van 1586. Deze bevindt zich aan de haven, en is eerder gebruikt als een gevangenis. Vandaag het kasteel wordt gebruikt als locatie voor de jaarrekening en de populaire cultuur.

Het archeologisch museum gebouwd in Paphos, een bezoek waard. Kenmerken omvatten exposities van gouden sieraden en Romeins glas uit de 15e eeuw voor Christus Kr. de 3 eeuw na Christus kr.

De stad heeft anders toeristische attracties, zoals de dierentuin en het waterpark.

Paphos International Airport ligt 6 km ten zuidoosten van het centrum gelegen, is het eiland op een na grootste luchthaven van (na Larnaca Airport).