Autoverhuur Lodz Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Lodz Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Lodz Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Lodz Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Lodz Luchthaven

Autohuur Lodz Luchthaven
Auto huren Lodz Luchthaven

Lodz Airport – of luchthaven Lódz Wladyslaw Reymont (LCJ) – is een regionale luchthaven op 6 km ten zuidwesten van Lodz centrum. De luchthaven werd geopend in 1925 en was een van Polen’s belangrijkste tot het einde van de jaren 1950. In de afgelopen jaren, maakte een grote inspanning om de luchthaven te revitaliseren, vooral voor low-cost carriers. De luchthaven bedient ongeveer. 400.000 passagiers per jaar.

Lodz Airport heeft twee terminals: Terminal I, dat is een terminal voor binnenlandse vluchten (gerenoveerd in 1997), en Terminal II, die is internationaal, gebouwd in 2005. Een derde terminal is in ontwikkeling.

Luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Łódź luchthaven Jet Air ( Kopenhagen, Wenen ), Ryanair ( Dublin, Edinburgh, Liverpool, Londen, Nottingham, Shannon, Stockholm, Oslo-Rygge) en Sun D’or ( Tel Aviv ).

De afstand van het vliegveld naar de stad Lodz is kort, en u kunt kiezen tussen de shuttle, bus of taxi. Er zijn verschillende internationale autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd op de luchthaven, als je wilt een auto te huren in Lodz. Men vindt dergelijke Avis, Budget, Europcar, National en Sixt hun takken hier.

De openbare voorzieningen zijn bescheiden Lodz luchthaven, maar er is een restaurant, cafe, duty free shop en een VVV-kantoor in de terminal.

Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de selectie is goed in en rond de Lodz.