Autoverhuur Mendoza

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mendoza

Vind goedkope autoverhuur in Mendoza door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mendoza. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mendoza

Autohuur Mendoza
Auto huren Mendoza

Mendoza ligt ten westen van Argentinië aan de voet van de Andes en is de belangrijkste stad in de provincie Mendoza.Het centrum heeft 114.822 (2010) inwoners. Met de omliggende steden, Gran Mendoza, de bevolking van 848 660 inwoners

Dicht bij Aconcagua in de Andes, dat is de hoogste piek in het westelijk halfrond, zijn kenmerkend voor deze rustige stad. Elk jaar trekt een groot aantal reizigers die proberen om de 6962 meter hoge piek te beklimmen. In de omgeving zijn er diverse interessante mogelijkheden Forum voor wandelaars en klimmers. Rafting is een andere populaire attractie.

De productie van wijn trekt een groot aantal bezoekers van Mendoza. Argentinië is ’s werelds vijfde grootste wijnproducent, en de meeste van de geproduceerde wijn in Mendoza. De wijngaarden zijn prachtig gelegen aan de uitlopers van de Andes, en het droge klimaat, met koele nachten en warme dagen te maken omstandigheden perfect. Er zijn goede mogelijkheden om de duizenden wijngaarden, een paar kilometer van het centrum van de stad te bezoeken. Met name de dikke en ronde malbec wijn, is Mendoza bekend om staat.

Het centrum van Mendoza kan worden bezocht op voet, en is geconcentreerd rond Plaza Independencia met zijn mooie fontein. De stad biedt vele goede restaurants met een goede selectie van de Argentijnse wijnen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli, beter bekend als El Plumerillo. Het ligt 11 km ten noorden van de stad.