Autoverhuur Minsk

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Minsk

Vind goedkope autoverhuur in Minsk door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Minsk. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Minsk

Autohuur Minsk
Auto huren Minsk

Minsk is de hoofdstad van de onafhankelijke Republiek Wit-Rusland. De stad heeft omlag1, 9 miljoen (2012), en ligt op een heuvelrug in het centrale deel van het land. Svislatj rivier loopt door de stad. Minsk werd voor het eerst genoemd in historische documenten in 1067. De stad was in het veranderen van de controle totdat het werd de hoofdstad van de Sovjetrepubliek Wit-Rusland in 1919.

Minsk, het land culturele en industriële centrum (en gateway), werd bijna volledig tijdens de 2 Wereldoorlog. De vernieuwde stad wordt gekenmerkt door Sovjet-architectuur van de jaren 1950 – en de jaren 1960. Rond het centrum is er een stelsel van systemen van parken, langs de rivier, dit deel van de stad een landelijke uitstraling zomer. Woon-en industriegebieden zijn georganiseerd in cirkels rond het centrum. De industrie omvat automobiel-, tractor en voedselverwerking.

Minsk heeft een aantal attracties te bieden – met inbegrip van opera en theaters. Er zijn ook enkele interessante kerken en openbare gebouwen in de stad, en een goede selectie van musea. De belangrijkste van deze is het Nationaal Museum voor Geschiedenis en Cultuur. Je krijgt een zeer goed overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in de stad en haar geschiedenis. National Art Museum (met artefacten van 1600 tot heden) en het War Museum ook een bezoek waard.

De belangrijkste straat in Minsk genaamd “Praspekt Skaryny” en is een levendige boulevard met veel winkels. Anders moet je naar de gerenoveerde wijken ten oosten van Svislatj rivier, dat is vandaag de dag, met een geschatte 1600-eeuwse architectuur. Dit is ook een goede selectie van gezellige cafes, bars, restaurants en souvenirwinkels.

Luchthaven van de stad – Minsk International Airport – ligt 42 mijl ten oosten van het centrum.