Autoverhuur Wit-Rusland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Wit-Rusland

Vind goedkope autoverhuur in Wit-Rusland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Wit-Rusland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Wit-Rusland

Autohuur Wit-Rusland
Auto huren Wit-Rusland

Wit-Rusland is een land dat grenst Polen naar het westen, Litouwen en Letland naar het noordwesten, Rusland in het noorden en oosten en Oekraïne in het zuiden.De hoofdstad is Minsk.Home naar 9.457.500 (2012) inwoners.

Wit-Rusland is een laaggelegen land met geen natuurlijke grenzen met buurlanden en het landschap bestaat voornamelijk uit lage heuvels en terpen. Bijna een derde van het land is bedekt met dichte bossen, en het land de hoogste berg, Dzyarzynskaya Hara, stijgende slechts 346 meter boven de zeespiegel. In het zuiden, het land is nat met veel moerassen, rivieren en ongeveer 11 000 meren.

In 1919 Wit-Rusland deel uit van de Sovjet-Unie, en ontwikkeld na de Tweede Wereldoorlog tot een van de belangrijkste industriële centra van de Sovjet-Unie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het land bezet door Duitsland en verloor meer dan een derde van de bevolking.Sinds 1994 is het land geregeerd door Aleksandr Loekasjenko. Het land is aangeduid als de laatste Sovjet-regering, en president Loekasjenko als laatste dictator van Europa. Wit-Rusland is dus een zeer geïsoleerde land in Europa.

De nationale veiligheidsdienst KGB houdt de politieke oppositie onder controle, demonstraties tegen de illegale van de overheid. Rusland bekritiseerd voor ernstige schendingen van de mensenrechten, en is het enige land in Europa waar de doodstraf is legaal. Het wordt gekenmerkt door een hoge corruptie en werkloosheid. Een vijfde van het land werd zwaar besmet zijn wanneer de kernreactor in Tsjernobyl in het buurland Oekraïne explodeerde in 1986. Wit-Rusland kampt met ernstige milieuproblemen na een uitgebreide emissie uit de tijd van de Sovjet-Unie.

Wit-Rusland heeft nog veel van de zware industrie werken als in Sovjet-tijden, met grote geweren en machinebouw. Meer dan 80 procent van de economische activiteit in Wit-Rusland is eigendom van en beheerd door de staat. De agrarische sector is goed ontwikkeld.

Er zijn maar weinig traditionele toeristische attracties in Wit-Rusland, en men moet een visum hebben om het land te bezoeken. De meeste toeristen bezoeken de hoofdstad Minsk voor een paar dagen, waar men kan genieten van schone straten, ‘wet en orde’ en architectuur uit de Sovjettijd.

Minsk National Airport is de grootste luchthaven in Wit-Rusland, gelegen 42 km ten oosten van Minsk.

Bestemmingen