Autoverhuur Montpellier

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Montpellier

Vind goedkope autoverhuur in Montpellier door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Montpellier. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Montpellier

Autohuur Montpellier
Auto huren Montpellier

Montpellier ligt op ongeveer tien mijl van de kust van de Middellandse zee en ca.. 170 km ten westen van Marseille.De stad is de hoofdstad van zowel de regio Languedoc-Roussillon Herault en het ministerie, en heeft een bevolking van ongeveer 265.000.

Montpellier werd opgericht in het jaar 985 en is een traditionele universiteit. De stad had vroeger een van de oudste universiteiten ter wereld. Het bestond tussen 1289 en 1793. Vandaag University – die niet ook een directe voortzetting van de oude – is een moderne, driedelige onderwijsinstelling met 60.000 studenten.

Er zijn veel oude gebouwen die bewaard zijn gebleven in Montpellier, en in combinatie met een aantal moderne gebouwen die werden gebouwd in het laatste deel van de jaren 1900, architectuur van de stad is een spannende diversiteit aan stijlen.

Een van de attracties van Montpellier, vinden we de kathedraal St.-Pierre uit de jaren 1300 (die niet minder dan 4 torens), en een aantal interessante musea. De meest bekende en meest bezochte zijn Fabremuseet de beeldende kunst, gebouwd in 1828 op initiatief van schilder François-Xavier Fabre.

In het laatste gedeelte van de jaren 1900 Montpellier kreeg een nieuwe wijk – Antigone. Het is, met zijn neo-Griekse en symmetrische stijl, een attractie op zich. Het was de Spaanse architect Ricardo Bofill, die de opdracht kreeg om Antigone te ontwikkelen, en ook hij vulde de stedelijke ruimte met kolommen, fonteinen en standbeelden.

Centraal gelegen in Montpellier “Place de la Comedie”, dat is de thuisbasis van een aantal uit te nodigen outdoor restaurants en een bruisend markt – en een gevarieerde culturele activiteiten (zoals de opera). Vlakbij is ook de belangrijkste winkelcentrum Polygone.

Montpellier ligt ongeveer halverwege tussen de internationale luchthaven van Marseille (ongeveer 150 km naar het noordoosten) en de internationale luchthaven van Perpignan (ongeveer 150 km naar het zuidwesten).