Autoverhuur Mulhouse

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mulhouse

Vind goedkope autoverhuur in Mulhouse door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mulhouse. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mulhouse

Autohuur Mulhouse
Auto huren Mulhouse

Mulhouse, die ook bekend staat onder de Duitse naam Mulhouse, een stad ver ten oosten van Frankrijk – Speciaal door de rivier de Ill en het Canal du Rhône au Rhin.Dit is de grootste stad in het departement Haut-Rhin en de tweede grootste in de Elzas. De stad heeft ca.. 112.000 inwoners (2010), maar het is de buitenwijken geschat, stijgt dit cijfer tot ongeveer 240.000.

Mulhouse is in de eerste plaats een belangrijke industriële stad, waar we onder andere Voor Peugeot autofabriek. Bovendien is de stad heeft een lange textielindustrie tradities.

Zijn geschiedenis is soms turbulente, en het is afwisselend Frans en het Duits – die nog steeds kenmerkend voor de cultuur en architectuur. Sinds 1919, de stad behoorde tot Frankrijk, maar het heeft nog steeds een grote Duitstalige bevolking.

Onder de wonderen van Mulhouse, zijn er diverse interessante musea, waaronder een overheid automuseum (Musee National de l’Automobile de Mulhouse) en de grootste spoorweg van Frankrijk museum (Musee du English Chemin de Fer). Een bezoek aan ’s werelds grootste textielmuseum (Le Musee de l’Impression sur Etoffes de Mulhouse) is ook een lonende ervaring. Een totaal van 6 miljoen verschillende patronen worden hier verzameld! Daarnaast heeft de stad heeft ook een eigen algemene geschiedenis museum.

Onder de andere attracties moet in het bijzonder de Zoölogische en Botanische Tuinen genoemd.

De luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg Luchthaven (die fungeert de drie steden Bazel, Mulhouse en Freiburg) ligt 32 mijl ten zuidoosten van het centrum van Mulhouse.