Autoverhuur Mulhouse Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mulhouse Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Mulhouse Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mulhouse Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mulhouse Luchthaven

Autohuur Mulhouse Luchthaven
Auto huren Mulhouse Luchthaven

Bazel-Mulhouse-Freiburg Luchthaven (BSL, MLH, EAP) is een internationale luchthaven die de steden Bazel ( Zwitserland ), Mulhouse ( Frankrijk ) en Freiburg (Duitsland).Het bevindt zich in Frankrijk in de gemeente Saint-Louis precies op de grens met Zwitserland en Duitsland. Een totaal van 4,5 miljoen passagiers passeren de luchthaven per jaar.

De luchthaven ligt 32 mijl ten zuidoosten van het centrum van Mulhouse.

Het bijzondere van dit vliegveld, is dat het “hoort” naar steden in drie landen (een gevolg van de zogenaamde Schengen-overeenkomst). In de praktijk is bijzonder geschikt voor passagiers die ofwel naar Mulhouse en Bazel, in dat er afzonderlijke uitgangen met afzonderlijke Franse en Zwitserse paspoortcontrole. Highway to Bazel is “Swiss” ook aan de Franse kant van de grens (dus geen Frans paspoort controle en geen uitgangen totdat men er aan de Zwitserse kant. Als men naar Freiburg, moet men ervoor kiezen om te gaan via Frankrijk of via Bazel in Zwitserland.

Er zijn drie vertrekhallen anders, en moet vooraf te informeren over welke te kiezen – afhankelijk van de bestemming.

Verkeersverbindingen zowel naar Mulhouse, Bazel en Freiburg zijn goed – en u kunt kiezen tussen bussen en treinen naar alle drie de steden. Daarnaast kan men natuurlijk gebruik maken van de taxi die betaalbare prijs verhouding is gemaakt of naar Mulhouse en Bazel, maar duur als je gaat naar Freiburg.

Verschillende internationale autoverhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven (Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt), maar je moet ervoor kiezen om een ​​auto te huren in het Frans of Zwitsers sector van de luchthaven.

In de terminal gebouwen, is er een gastronomisch restaurant en een verscheidenheid aan bars en kleine cafes. Er zijn ook verschillende kiosken en winkels (inclusief rechten), waar – naast dat de luchthaven biedt uitstekende conferentie. Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein.