Autoverhuur Nurmijärvi

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nurmijärvi

Vind goedkope autoverhuur in Nurmijärvi door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nurmijärvi. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nurmijärvi

Autohuur Nurmijärvi
Auto huren Nurmijärvi

Nurmijärvi is een gemeente en een stad in de regio Uusimaa in Finland.Nurmijärvi heeft 40.661 bewoners (2012), terwijl het centrum is Nurmijärvi Kyrkby heeft ongeveer 7000 inwoners. Nurmijärvi ligt 30 km ten noorden van de hoofdstad Helsinki.

Dicht bij Helsinki heeft geleid tot een aanzienlijke groei in de gemeenschap in de afgelopen jaren. Andere steden in Nurmijärvi is Klövskog en Rajamäki. De meeste mensen gaan naar Helsinki bij om te gaan winkelen of genieten van de cultuur. Ook zakelijke wereld wordt gedomineerd door dicht bij Helsinki.

Het meer, dat gaf de gemeente haar naam werd gedeeltelijk drooggelegd in de jaren 1920 tot landbouwgrond te creëren. Nurmijärvi is het best bekend als de geboorteplaats van de grote schrijver van Finland, Aleksis Kivi (1834-1872). Zijn spel Nummmisuutarit (The Cobblers Heath) met kleurrijke scènes van het boerenleven in de jaren 1800 uitgevoerd om de zomer op een buitenpodium in Palojoki, het dorp waar Kivi werd geboren. De voormalige Finse premier Matti Vanhanen leven in Lepsämä in Nurmijärvi.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Helsinki-Vantaa Airport die ligt op 19 km afstand.Hyvinkaa Airport is 21.3 kilometers verder naar het noorden naar Helsinki-Malmi Airport ligt op 27 km.