Autoverhuur Perth Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Perth Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Perth Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Perth Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Perth Luchthaven

Autohuur Perth Luchthaven
Auto huren Perth Luchthaven

Perth Airport (PER) is Australië’s 4. drukste luchthaven, en West-Australië de grootste.De luchthaven, die ongeveer 9 miljoen passagiers per jaar bedient, heeft een totaal van 3 terminals – een internationale en twee die worden gebruikt voor binnenlandse vluchten. De internationale terminal ligt op 19 km ten oosten van Perth center.Er is een gratis pendelbus van de internationale terminal naar de twee binnenlandse terminals, de afstand is relatief groot.

Perth Airport bedient 27 luchtvaartmaatschappijen hebben rechtstreekse vluchten naar 77 bestemmingen – met inbegrip van Hong Kong, Dubai, Singapore, Johannesburg en Bangkok (Nov.2011). Om naar het centrum van Perth te krijgen van de luchthaven, kan men met de bus of taxi. De bus vertrekt echter van binnenlandse terminals.

Een goede optie is om een ​​auto te huren in Perth, en op de luchthaven zijn een aantal gerenommeerde autoverhuurbedrijven zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz en Thrifty.

Perth Airport biedt bezoekers voorzieningen zoals draadloos internet (WiFi), duty free shop, diverse business in kleding, schoenen en accessoires, Travelex (met een wisselkantoor), een verscheidenheid aan restaurants / cafes / bars, evenals korte en lange termijn. Er zijn verschillende hotels in de directe omgeving.