Autoverhuur Poitiers

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Poitiers

Vind goedkope autoverhuur in Poitiers door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Poitiers. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Poitiers

Autohuur Poitiers
Auto huren Poitiers

Poitiers ligt in het westen van Frankrijk, en is de belangrijkste beide regio Poitou-Charentes en het ministerie Vienne.Poitiers heeft ongeveer 90.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ca. 250.000 (2009).

De stad ligt aan de rivier de Clain – 155 km ten zuidoosten van Nantes.Poitiers is voornamelijk een administratieve – communicatie en handel. De stad heeft ook een eigen universiteit, die werd opgericht in 1432.

Een belangrijke toeristische attractie in Poitiers is het historische centrum, omgeven door de overblijfselen van de middeleeuwse stadsmuren. Dit is ook de gotische St. Peter’s Cathedral uit 1379, de kerk “Notre-Dame-la-Grande de Poitiers” uit 1100 – met zijn opvallende gevel en basiliek “St. Hilaire le Grand” uit de 1000s.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Paleis van Justitie “Le Palais de Justice de Poitiers” uit 1100, watertoren uit 1887, en het kunstmuseum “Musee Sainte-Croix” met tentoonstellingen van schilderijen en sculpturen.

10 km ten noorden van de stad ligt het populaire themapark “Futuroscope”, waar bezienswaardigheden zijn de uitkijktoren, planetarium, IMAX-theater en nog veel meer. Veel van de attracties zijn gebaseerd op geavanceerde technologie en multimedia. Futuroscope 1,8 miljoen bezoekers gehad in 2010.

Luchthaven Poitiers-Biard Airport ligt op 3 km buiten de stad.