Autoverhuur Rhodos Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rhodos Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Rhodos Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rhodos Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rhodos Luchthaven

Autohuur Rhodos Luchthaven
Auto huren Rhodos Luchthaven

Internationale luchthaven van Rhodos (RHO) is gelegen aan de westkust van het Griekse eiland Rhodos in de Egeïsche Zee – ongeveer 14 mijl ten zuidwesten van Rhodos stad.Dit is de 4e drukste luchthaven in Griekenland, waar ongeveer 3,6 miljoen reizigers in het jaar.

Rhodes Airport heeft een grote charter verkeer in de zomermaanden en directe routes naar het Griekse vasteland gedurende het hele jaar. Luchtvaartmaatschappijen Olympic Airways en Aegean Airlines vliegt op binnenlandse vluchten, en meer dan 80 luchtvaartmaatschappijen hebben seizoensgebonden vluchten naar bijna alle landen in Europa en het Midden-Oosten.

Rhodes Airport werd geopend in 1977 en heeft momenteel twee terminals. Voorzieningen voor reizigers onder meer restaurants / cafes, winkels (inclusief belastingvrije winkel), kiosk en een geldautomaat. Er zijn hotels in de buurt van het vliegveld.

Om van het vliegveld naar het centrum van Rhodos, kan men een taxi nemen of bus. Als u een auto wilt huren in Rhodos, de volledige 8 autoverhuur kantoren op de luchthaven – met inbegrip van de internationale actoren, zoals Avis, Hertz, Budget en Sixt.