Autoverhuur Riga Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Riga Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Riga Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Riga Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Riga Luchthaven

Autohuur Riga Luchthaven
Auto huren Riga Luchthaven

Riga International Airport (RIX) is de belangrijkste luchthaven van Letland en de grootste luchthaven in de Baltische staten. De luchthaven is genoemd in het Lets “Rigas Starptautiska Lidosta”, en is 9 km ten zuidwesten van Riga centrum van de stad.

Riga Airport werd geopend in 1973 en heeft 3 terminals – A, B en C. De luchthaven bedient 5,1 miljoen passagiers per jaar (2011).

21 luchtvaartmaatschappijen – waaronder SAS, KLM, Ryanair en Noors – hebben directe vluchten van Riga Airport naar ca. 60 bestemmingen in meer dan 30 landen.Naast de lijnvluchten Riga Airport heeft een aantal chartervluchten.

De luchthaven heeft een aantal faciliteiten voor reizigers – inclusief restaurants, cafes, bars, banken, postkantoor, apotheken, kiosk, souvenirwinkel, sieraden, duty-free shops, congres, informatie schijf en draadloos internet.

Om van het vliegveld naar het centrum van Riga kan een bus of taxi. Als u een auto wilt huren in Riga, de autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Europcar, Sixt en Auto5 hun kantoren in de aankomsthal van de luchthaven. Het is populair om een ​​auto te huren in Riga, en als je boek uw huurauto voor vertrek – de auto is klaar wanneer u aankomt op de luchthaven.