Autoverhuur Riyadh Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Riyadh Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Riyadh Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Riyadh Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Riyadh Luchthaven

Autohuur Riyadh Luchthaven
Auto huren Riyadh Luchthaven

King Khalid International Airport (RUH) bevindt zich in Saoedi-Arabië – 36 km ten noorden van Riyad stad – dat is de hoofdstad.

De luchthaven werd geopend in 1999 en bedient meer dan 20 miljoen passagiers per jaar (2011). Riyadh Airport heeft vier terminals en een moskee – die maar liefst 5.000 mensen houdt.

De luchthaven is de basis voor Saoedi-Arabiën Airlines, en 37 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van hier naar een groot aantal bestemmingen in binnen-en buitenland, met inbegrip van naar Parijs, Rome, Londen, Dubai, Istanbul en Singapore.

Er zijn een aantal van de faciliteiten op de luchthaven, met inbegrip van winkels, restaurants, banken, geldautomaten, medisch centrum en het postkantoor.

Het dichtstbijzijnde hotel is de Sahara Airport Hotel, dat is vlak bij de luchthaven. Het hotel beschikt ook over een zakelijk centrum met vergaderzalen en conferentiefaciliteiten.

Er is geen openbaar vervoer beschikbaar is op de route van het vliegveld naar het centrum van Riyadh. Daarom moet men gebruik maken van taxi als transport – die moeten worden gereserveerd. Sommige hotels in de buurt van de luchthaven zijn voorzien van gratis vervoer (bus) voor de gasten.

Als u een auto wilt huren in Riyadh, verschillende autoverhuur kantoren op de luchthaven – zoals Avis, Budget, Sixt en Europcar.