Autoverhuur Riyadh

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Riyadh

Vind goedkope autoverhuur in Riyadh door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Riyadh. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Riyadh

Autohuur Riyadh
Auto huren Riyadh

Riyad is de hoofdstad en grootste stad van het Koninkrijk Saoedi-Arabië. De stad bevindt zich in Ar-Ryadprovinsen in Najdregionen – centraal gelegen op het Arabische schiereiland. Riyadh is gelegen op een plateau – ca. 600 meter – en is omgeven door woestijn.

De hoofdstad heeft ongeveer 5 miljoen inwoners (2011), en is de belangrijkste economische, culturele en commerciële centrum. Riyadh is ook een van de rijkste steden in het Midden-Oosten.

De stad heeft een tropisch klimaat – met zeer hete zomers en milde winters. Er is weinig neerslag valt in dit gebied.

Oude stad “Al-Bathaa” is een belangrijke toeristische attractie in Riyadh, dat is de thuisbasis van de beroemde gullsmykke markten.

Andere attracties in de hoofdstad zijn Masmak Kasteel uit 1865 – die in de kampen Nationaal Museum van Saudi-Arabië – met zijn rijke collectie van artefacten en relikwieën, de Royal Saudi Air Force Museum – met displays van vliegtuigen en luchtvaart-gerelateerde artefacten als park-en recreatiegebied “Salam Park” .

Anders, de stad heeft een aantal beroemde wolkenkrabbers – met inbegrip van “Kingdom Centre”, die 302 meters meet en is Saudi-Arabië ’s hoogste gebouw.Ook “Al Faisaliah Centre” is een beroemde bezienswaardigheid van Riyadh, en uitbreiding van de 267 meter boven het maaiveld.Dit was het land de eerste wolkenkrabber. Het moet ook worden opgemerkt dat de 170-meter hoge tv-toren uit 1981, een populaire observatiedek. Hier kunnen bezoekers krijgen een fantastisch uitzicht op de hoofdstad.

Riyadh heeft vele moderne winkelcentra, en in de “Diplomatic Quarter” is de buitenlandse ambassades en internationale organisaties.

De stad van de belangrijkste luchthaven – King Khalid International Airport – ligt 36 mijl ten noorden van het centrum.